Close menu Menu

Nieuw op de werkvloer: Janita Heinen

Nieuw op de werkvloer: Janita Heinen

28 maart 2022

Nieuw op de werkvloer: Janita Heinen

Sinds kort hebben we bij Redlink een nieuw teamlid.  Haar naam is Janita Heinen en ze woont samen met haar man en 3 zonen in het mooie Bunschoten-Spakenburg. Ze ondersteunt actief de binnendienst met administratieve taken zoals het up-to-date houden van prijslijsten, inkooporders bevestigen, afhandelen van verkooporders, telefonisch klantcontact, het bijhouden van het kalibratieschema en niet te vergeten het organiseren van de DSP trainingen.

Wie is Janita?

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met schilders klussen in huis en sporten. Verder hou ik ervan om af te spreken met vriendinnen of gezellig een terrasje te pakken. Of zomers heerlijk van de sfeer genieten in Italië.

Janita Heinen bij Redlink

Hiervoor werkte ik bij een Amerikaanse multinational waar ik o.a. trainingen voor artsen coördineerde, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Wat mij vooral aanspreekt bij Redlink is de informele sfeer, de no-nonsense houding en de afwisseling in taken. Bovendien kan ik op de fiets naar het werk!


Ook werken bij Redlink? Bekijk onze vacatures!

Onze vacatures