Nieuwe universele verdelers Datwyler IT Infra

Nieuwe universele verdelers Datwyler IT Infra

15 december 2020

Nieuwe universele verdelers Datwyler IT Infra

Datwyler biedt vanaf nu een familie aan van compacte, flexibele universele aansluitdozen als toegangspunt van het gebouw (BEP) die ideaal in verschillende glasvezelnetwerkarchitecturen zoals FTTx, GPON en P2P kunnen worden gebruikt als toegangs-, huis- en vloerverdelers.

Ze zijn gemaakt van robuuste kunststof (IP54) en maken de installatie van maximaal 12 SCD, E2000-duplex of andere adapters mogelijk. Als alternatief zijn ze ook geschikt voor het lassen van maximaal 24 vezels of voor het installeren van optische splitters (stapelbaar).

De kabelinvoer loopt via de M20-wartel en de kabels worden door een siliconen multipoort-afdichting geleid. Het is mogelijk om gasblokkers te monteren. De nieuwe eigen universele verdelers zorgen voor een zachte vezelgeleiding met een optimale buigradius. Ze hebben een klapbare lascasette met opslagruimte voor overtollige pigtail-lengtes en een houder voor de krimpbescherming van de lassen.

Redlink levert de nieuwe Datwyler BEP verdelers met voorgeïnstalleerde adapters en pigtails, M20 kabelwartel, lamellenafdichting, laskam en montagehandleiding – maar zonder halve profielcilinder, zodat elke klant ze met zijn eigen sloten kan sluiten en afdichten.

Neem hier contact met ons op!