Close menu Menu

Garantie

19 mei 2020

Garantie

Redlink is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel die de beste datatechnische oplossingen levert voor de professionele installateur. Je mag er als installateur vanuit gaan dat de producten die wij leveren “deugdelijk” en betrouwbaar zijn.

Fabrieksgarantie
Mocht er toch een product bij zitten dat niet aan de verwachtingen voldoet. Op dat moment hanteert Redlink de garantietermijn zoals deze door de fabrikant gegeven wordt. Deze kun je vinden op de desbetreffende website van de fabrikant. Deze website is te vinden via onze webshop bij ‘Services’ -> ‘Merken’. Wanneer je denkt in aanmerking te komen voor garantie, kun je het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Vertel ons graag zo uitgebreid mogelijk de situatie met daarbij jouw klant- en bestelgegevens.

Bestelling beschadigd ontvangen?
Dit vinden wij erg vervelend, zeker omdat wij bij Redlink er alles aan doen om een bestelling zo goed mogelijk bij jou bezorgd te laten worden. Wanneer dit toch het geval is kun je het beste met ons contact opnemen via het contactformulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Neem hier contact met ons op!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg