Close menu Menu

KLANTCASE | Drukwerkdeal.nl kiest voor PATCHBOX

KLANTCASE | Drukwerkdeal.nl kiest voor PATCHBOX

24 november 2022

KLANTCASE | Drukwerkdeal.nl kiest voor PATCHBOX

Drukwerkdeal.nl is het Nederlandse printplatform dat alles bedrukt waar inkt op kan. Drukwerkdeal.nl is onderdeel van Cimpres, omvat meer dan een 24-tal bedrijven, heeft activiteiten in meer dan twintig landen en is beursgenoteerd aan de Nasdaq. Ongelukkig met hun netwerkbekabeling zochten ze naar een oplossing voor het kabelbeheer … en vonden PATCHBOX.

350+10.00020
Aantal werknemersBedrukbare productenDruktechnieken

Een cruciaal netwerk…

Op het hoofdkantoor, tevens de productielocatie, van Drukwerkdeal.nl in Deventer is een goed overzicht en beheer van patches in de MER en SER van cruciaal belang. Zonder een stabiel netwerk kunnen de printers niets printen en kunnen ze klanten niet te woord staan. De ICT-ruimte moet strak en overzichtelijk georganiseerd zijn zodat een spaghetti aan kabels vermeden wordt en technici snel, efficiënt maar ook ordelijk kunnen werken. Een helder overzicht is van belang in de snel veranderde wereld van IT-processen zoals Data, Wifi, VoIP, IP-Camera’s en IoT.

De klant zag de producten al eerder op Youtube waarbij het snel installeren en patchen de doorslag gaf. Toen een migratie in de ICT-Ruimtes zich voordeed gaf men de voorkeur aan de flexibiliteit en functionaliteit van PATCHBOX.

Geen jaarlijkse herinrichting van onze SER’s en MER meer nodig. Eenmaal opgehangen en ingericht is het makkelijk beheerbaar en overzichtelijk te houden.

Verdient het allerbeste!

“Het ophangen van de PATCHBOX gaat soepel en snel. Daarnaast is het patchen van alle poorten nu simpel en overzichtelijk” aldus Michael, serverbeheerder bij Drukwerkdeal.nl, die genoot van de soepele installatie van de PATCHBOX-producten.

“Geen jaarlijkse herinrichting van onze SER’s en MER meer nodig. Eenmaal opgehangen en ingericht is het makkelijk beheerbaar en overzichtelijk te houden.”

Drukwerkdeal.nl heeft nu netwerkkasten die voldoen aan alle eisen op het gebied van efficiëntie en IT-beheersbaarheid. De PATCHBOX garandeert een duidelijke structuur, een betere luchtstroom en een snelle probleemoplossing om ‘downtime’ te minimaliseren. Dit maakt het netwerkbeheer een stuk eenvoudiger voor het IT-team.


Ook je patchkast een upgrade geven?

Bekijk dan onze PATCHBOX actie voor 2022!

 

Ons patchbox assortiment