Close menu Menu

Een opgeruimde MER dankzij PATCHBOX: Hoe de DKG Groep hun netwerkkasten georganiseerd houdt!

Een opgeruimde MER dankzij PATCHBOX: Hoe de DKG Groep hun netwerkkasten georganiseerd houdt!

18 januari 2023

Een opgeruimde MER dankzij PATCHBOX: Hoe de DKG Groep hun netwerkkasten georganiseerd houdt!

De DKG Groep heeft op het nieuwe hoofdkantoor in Bergen op Zoom een volledig PATCHBOX-Plus+ systeem geïmplementeerd in hun nieuwe Main Equipment Room (MER). Omdat de MER nieuw opgebouwd werd zocht men bij DKG naar nieuwe mogelijkheden om de patches voor de dataverbindingen in de netwerkkasten overzichtelijk te houden.

Informatie over de DKG Groep

500+56.0001938
Keukens geproduceerd per dagOppervlakte fabriek in m²Opgericht in

Voor een goed begin…

“Veel bedrijven gebruiken hier standaard patchkabels voor, maar bij DKG wilden we het bij de opbouw al gelijk goed aanpakken. Met PATCHBOX voorkomen we dat we over een aantal jaren een spaghetti aan patchkabels in de netwerkkasten krijgen en blijft ons netwerk overzichtelijk”, aldus systeembeheerder Richard.

DKG vond de oplossing in PATCHBOX. Met dit innovatieve, modulaire pulley systeem heb je altijd de gewenste lengte patchkabel tot je beschikking. Door de plug and play opzet van PATCHBOX ben je verzekerd van een vlotte implantatie in elke gewenste kleur. Ook is het systeem duurzaam doordat het snel uitgebreid of verplaatst kan worden naar nieuwe locaties.

Met PATCHBOX voorkomen we dat we over een aantal jaren
een spaghetti aan patchkabels in de netwerkkasten krijgen
en blijft ons netwerk overzichtelijk.

-Tekst loopt door onder afbeelding-

… begin je met PATCHBOX

PATCHBOX is de oplossing als het gaat om overzichtelijk patchen van koper en glasvezel patchkabels. Door de modulaire opzet en flexibele instelbare lengte is de PATCHBOX altijd op maat en daardoor ziet de netwerkkast er geordend en georganiseerd uit. Dit zorgt voor een overzichtelijke kast waarin je makkelijk en snel aanpassingen kunt doen zodat je veel installatie uren bespaart. Daarnaast zorgt de juiste lengte kabel in combinatie met de platte vormgeving voor een ideale airflow in de netwerkkast. PATCHBOX geeft daarnaast 5 jaar garantie op de cassettes, frames en installatie hulp Setup.exe. Hierdoor weet je ook dat je voor de toekomst de juiste keuze hebt gemaakt.

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Zij maken de merken letterlijk zelf. Dat doen ze in De Keukenfabriek in Bergen op Zoom, het kloppend hart van DKG. Zij ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen keukens voor particuliere en zakelijke klanten. DKG is een Nederlandse fabrikant van keukens en behoort tot de grootste van Europa.

Leer de PATCHBOX producten kennen