Close menu Menu

TREND Spring Savings! Grote kortingen op essentiële tools!

TREND Spring Savings! Grote kortingen op essentiële tools!

26 januari 2024

TREND Spring Savings! Grote kortingen op essentiële tools!

Grijp Je Kans: TREND Networks Spring Savings Actie! De lente is aangebroken bij TREND Networks en dat betekend grootse aanbiedingen op hoogwaardige netwerktest- en certificeringstools. Tijdens de “Spring Savings” actie, die loopt van 1 februari 2024 tot en met 30 april 2024, bieden wij exclusieve kortingen op de gehele VDV II AnyWare lijn, de PoE Pro, Tone & Probe en zelfs de FiberMASTER. Van netwerkprofessional tot iemand die op zoek is naar betrouwbare netwerkoplossingen, deze kabeltester zijn een must om te hebben!

De TREND Spring Savings aanbiedingen:

Tone & Probe (R180000): Niet hopen, maar vertrouwen op nauwkeurige testresultaten. Met de nieuwe Tone and Probe traceer je alle typen koperkabel.

VDV II (R158007): De met Cloud verbonden VDV II kabeltester/verifieerder checkt de integriteit van koperkabels die gebruikt worden in voice, data en video installaties.

VDV II Plus (R158008): Alle functionaliteiten van de VDV II, aangevuld met een groter, verlicht display, detectie van kabellengte, HUB Blink functie voor poort identificatie op de switch en afstand tot open.

VDV II Pro (R158005): De ultieme kabeltester/verifieerder: de VDV II Pro zit vol functionaliteiten, zoals afstand tot kortsluiting, PoE-detectie en Ethernet snelheiddectectie.

PoE Pro (R158006): Een multifunctionele Cloud verbonden-tool die de klasse van de PoE-bron, het injectortype en het beschikbare vermogen voor een PoE-apparaat identificeert, ongeacht andere factoren zoals kabellengte of kabelkwaliteit.

FiberMASTER Quad OTDR (R240-QIP): Test, troubleshoot and certificeer met deze eenvoudige touchscreen OTDR tester. Inclusief CertSoft PC rapportagesoftware.


Benieuwd welke tester voor jou geschikt is?

Neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van technisch advies en hebben zelfs een keuzehulp!

Neem vrijblijvend contact op!