Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Over Redlink

Redlink is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel met datatechnische oplossingen voor de installateur. Wij zijn de officiële hoofddistributeur van Dätwyler Cables en werken nauw samen met METZ CONNECT, IDEAL INC en andere gerenommeerde merken in de technische installatiewereld. Wij leveren koperen en glasvezel netwerkkabels, brandmeldkabels, alarmkabels, liftbekabeling, materiaal voor KNX domotica en draadloze netwerkoplossingen. Alles wat nodig is voor een sterke IT infrastructuur en gedegen ICT-netwerk.

 

Het team

Redlink heeft een toegewijd team team met één duidelijk doel; installateurs helpen een professional te blijven. Dat doen wij door elke keer op maat professioneel advies te geven. Zo krijgt elke opdracht een toekomstbestendige en duurzame datatechnische oplossing. Mede door onze scherpe prijzen, sterke service en snelle delivery kiezen bedrijven als ENGIE, MIT, IP-GROEP en CONNECT PLUS elke keer voor Redlink.

Typisch aan onze bedrijfscultuur is onze nuchtere kijk op zaken en onze drive voor het beste resultaat. Wij zijn een klein en hecht team met een informele sfeer. Kom daarom kennis maken en een "bakkie"​ doen als je een bestelling komt afhalen of toevallig in de buurt bent.

Iwan de GraafJeroen de GraafWillemiek Muys
Iwan de Graaf
Manager
Jeroen de Graaf
Sales Manager
Willemiek Muys
Finance
Maiken HeinenManon RoosMerlijn Kauffman
Maikel Heinen
Commercieel Binnendienst Medewerker
Manon Roos
Management Assistente
Merlijn Kauffman
Online Marketeer
Bernardo Rosendal
Bernardo Rosendal
Logistics

Waar staan we voor?

Zowel in ons privé- als zakelijke leven zien we dat we steeds afhankelijker worden van verbindingen met de wereld, zodat wij constant in staat zijn om te doen waar we goed in zijn. Maar hoe afhankelijker we daarvan zijn, hoe belangrijker het is dat die verbindingen in stand blijven. Door toenemende eisen is zo’n duurzame verbinding enkel mogelijk met een excellent, universeel netwerk. En tegenwoordig is niemand minder dan een echt professionele installateur in staat om die toekomstbestendige netwerken te installeren. Daarom zet Redlink zich in om ervoor te zorgen dat de installatiewereld deze professionals niet kwijtraakt. 

Door vakwerk af te leveren, zorgt de installateur voor tevreden eindgebruikers. Die tevreden eindgebruikers zijn loyaal, betrokken en zullen de installateur sneller aanbevelen. Positieve uitkomsten leveren uiteindelijk altijd meer op dan direct economisch voordeel. Wij willen graag de naam van de professionele installateurs groot houden.

Aan de hand van jarenlange ervaring en kennis is Redlink er voor de professionele installateur, die door middel van vakwerk zijn eindgebruikers met hoogwaardige producten kan bedienen. Kwaliteitsproducten, zoals netwerk- en communicatiekabels, componenten en gereedschappen voor data-, brandmeld-, en beveiligingsinstallaties staat hier centraal. Hiernaast biedt Redlink constante ondersteuning en advies aan de installateur die deze producten installeert. 

"Redlink biedt uitstekende netwerkproducten door deze te verrijken met vindingrijk advies en constante, adequate ondersteuning, zodat u in elke situatie in staat bent om excellente netwerken te installeren, waarmee u uw naam als professional hoog houdt."

Het assortiment van Redlink bestaat uit ruim 10.000 artikelen. Wij leveren op een maatschappelijk verantwoorde manier de digitale snelweg voor gebouwen en voorzien onze klanten van de infrastructuur van A tot Z. Denk hierbij aan bekabeling voor onder andere datanetwerken als Ethernetkabel, coaxkabel, glasvezelkabel als ook de brandveilige functiebehoudkabels en kabel-ophangsystemen, KNX/EIB buskabel, alarmkabel als ook aanverwante aansluitmaterialen voor alle type kabels. Daarnaast is Redlink dealer van meetapparatuur en industriële labelprinters. Tevens is het mogelijk om speciaal op maat gefabriceerde glasvezelkabels (plug-and-play) te bestellen. In de keuze van het assortiment is kwaliteit van doorslaggevende aard. Neem als voorbeeld de Datwyler kabels.

Kijk voor het volledige aanbod in onze webshop. Staat het product wat u wilt bestellen er niet tussen of heeft u een vraag? Bel ons gerust op +31 (0)33 298 09 26 of mail naar sales@redlink.nl. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Redlink is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30.

  • +25 jaar ervaring in datatechniek
  • Facturen met scherpe prijzen
  • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
  • De beste kwaliteit met top merken
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-