Close menu Menu

6 tips tegen de vrieskou als data- / elektro-installateur

Als Elektro- / Data-installateur in het veld kom je koude werkplekken tegen waar jij je tegen moet wapenen. Denk aan nieuwbouwklussen waarvan het gebouw nog niet weerdicht is en je op de tocht staat. We hebben allemaal geleerd ons te wapenen tegen de winter maar toch heeft 19%( fnv.nl) van de Nederlandse werknemers last van de kou. Daarom geven wij ter opfrissing zes tips om plezierig te werken in de kou en om onderkoeling te voorkomen.

De KS-TC+ keystone

De gedegen Zwitserse kwaliteit komt goed tot uiting bij de nieuwe KS-TC+ connector, welke Redlink op voorraad heeft liggen. Deze shielded keystone levert max 100W per poort en biedt efficiënte PoE++ oplossingen voor video-conferencesystemen, laptops en smart camera’s en wordt de montage vereenvoudigd met toolless installatietechniek.

 
 
redlink muts 1 muts redlink 3

Het KS 48x-a patchpaneel

Het KS 48x-a patchpaneel heeft een perfecte oplossing voor installaties in kleine ruimtes. Door de gehoekte opstelling zijn er meer poorten beschikbaar in minder meters breedte. In combinatie met de nieuwe module kunnen 48 poorten worden ondergebracht op één rekeenheid (1U). Het is daarom een sterke oplossing voor serverruimtes waarin elke vierkante centimeter efficiënt besteed word. Alle koperverbindingen in ons assortiment zijn overigens PoE+ gecertificeerd en PoE++ proof.

Service van Redlink

Met 20 jaar ervaring brengt Redlink deze innovaties samen met de specifieke projecten van installatiebedrijven. Zo is er altijd de beste systeemoplossing en het servicelevel op niveau.


 *