Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Zweedse deskundigheid: de Easysplicer

3 april 2015

Wij houden de markt nauwlettend in de gaten en we zijn daarbij altijd op zoek naar de meest handige tools en snufjes. Een van onze specialisten heeft nu de Easysplicer gevonden. Een professioneel fusielastoestel ten behoeve van het lassen van glasvezels. Dit toestel is eenvoudig in gebruik, zorgt voor uitstekende lassen en is géén grote investering.

Zelf glasvezels lassen: binnen een uur al aan de slag!

De kit is zo eenvoudig samengesteld dat iedereen glasvezels kan leren lassen in minder dan een uur tijd. De handige klemmen die in de cleaver en het lastoestel passen, maken het mogelijk de vezel snel te verwerken. Er zitten maar drie knoppen op het toestel zelf. Dat klinkt eenvoudig. En dat is het ook, maar toch is het een professioneel apparaat! Het is door Zweedse technici ontwikkeld en geproduceerd om prima lasresultaten te behalen en deze in het geheugen op te slaan.

Na het cleaven plaatst u gewoon twee vezels in het apparaat en drukt u op start. Bekijk dit filmpje voor een korte demonstratie van de gehele lasprocedure.

 

Eigenschappen van Easysplicer fusielasapparaat

  • Bruikbaar voor single mode én multimode
  • Lasprocedure van slechts 7 seconden
  • Ingebouwde krimpoven voor lasbeschermers
  • Inschatting van demping-resultaat
  • Werkt ook op ingebouwde accu
  • Compact in draagkoffertje met cleaver

 

Unieke V-groove techniek

EasysplicerOven

Zo heet de uitlijntechniek die wordt toegepast, waarbij de buitenkant van de vezels uitgelijnd wordt. Deze methode is geschikt voor alle moderne vezels met minimale rondheidsfouten als er vezels van hetzelfde type aan elkaar gelast worden.

Zoals een goed professioneel apparaat dat betaamt, kalibreert het zichzelf en past het de waarden van lasstroom zo aan de omstandigheden (luchtvochtigheid, temperatuur etc.) aan. Er wordt een steekproef getrokken bij elke las met een indicatie over de kwaliteit, eventueel met fouten gemeld, zoals een ‘slechte vezel’ of ‘vuile vezel’.

De Easysplicer is bij ons te verkrijgen voor €1475,- excl. BTW. Check hier het product met specificaties in onze webshop.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief