Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Nieuw op de werkvloer: Maikel Heinen

1 juni 2018

Maikel is geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg en is sinds mei in dienst bij Redlink als Technisch Commercieel Medewerker. Als binnendienst medewerker is hij verantwoordelijk voor de vlotte orderbegeleiding en behandelt hij de telefonische vragen. Daarom treft je hem regelmatig aan de telefoon. Nu zijn proeftijd voorbij is wordt het dus tijd hem voor te stellen.

Interesse in techniek

Na 3 jaar commerciële ervaring bij een Amerikaanse speelgoedfabrikant ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een A-merk in de technische sector. Veel van mijn vrienden werken namelijk ook in de technische sector. Daardoor ben ik altijd geïnteresseerd gebleven in techniek. Deze kans vond ik bij Redlink in de rol van Technisch Commercieel Medewerker.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd voetbal ik bij Eemdijk, ga ik (minder vaak dan gepland) naar de sportschool en hou ik van leuke uitstapjes met vrienden of mijn vriendin.

Leren kennen

Ik heb heel veel zin om de behoeften van installateurs te leren kennen. Daarmee kan ik de beste offertes maken en een sterke samenwerking opbouwen. Redlink is blij met deze frisse werkkracht. Wij wensen hem een gezonde ontwikkeling en goed contact met onze installateurs.

Meer nieuws lezen?

 
maikel 1 maikel 2
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief